VABILO NA KONCERT TANJE ZAJC ZUPAN

01/03/2023

Spoštovani!

Citrarka Tanja Zajc Zupan praznuje 30 let glasbene kariere. Obletnico praznuje s koncerti po Sloveniji. Na koncertu bodo ob ganljivih zvokih citer nastopili legendarni Goran Karan, pevca Teja Saksida in Gregor Ravnik, klaviaturist Tadej Vasle in Stiški kvartet. Večer bo vodila Tanjina hči Ana.

Doživeli boste koncert glasbenih presežkov z odličnimi izvajalci in izbrano glasbo, ki jemlje dih. Tanja je za ta večer skrbno izbrala pesmi, ki so priljubljene po vsem svetu: Fantom iz opere, Mistralova hči, Ne bodi kot drugi, Pepelka, Gardelin, Tu non llores mi querida, Love Story, Apres toi, Vivo per lei, O sole mio, Con te partiro, Amigos para siempre, My Way, Lipa si lipa, Ostani.

Višek večera bodo čudoviti dueti in preplet vseh nastopajočih. To bo dogodek, ki se dotakne duše in razveseljuje srce. Vstopnice so lahko tudi lepo darilo za zaslužne člane.

Cena vstopnic v redni prodaji je 27 €. Ob nakupu večjega števila vstopnic nudimo popust, za člane društev je cena 24 EUR.

Za naročila in informacije pokličite na 041 749 060 ali pišite na mail: tanjazajczupan@siol.net

Prepričani smo, da bo večer zelo lep in bomo nastopajoči izpolnili vaša pričakovanja. Vabimo vas, da skupaj ustvarimo nepozaben večer.

GOR