Strokovna ekskurzija v Prekmurje in ogled zdravilišča

17/02/2023

ODHOD: PETEK, 21.4.2023

LENDAVA VINARIUM: Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo.

DOBROVNIK - VRT ORHIDEJ IN BUKOVNIŠKO JEZERO: V okolici kapele Svetega Vida je odkrito večje območje blagodejnega zemeljskega sevanja različnih jakosti in barv; v premeru 450 metrov se nahaja okoli 50 zdravilnih mest različnih vrednosti in učinkov. Časovno omejeno in ponavljajoče se zadrževanje, pomaga pri odpravi različnih zdravstvenih težav ter vpliva na boljše psihofizično počutje. Tudi voda iz Vidovega izvira, ki se nahaja v neposredni bližine kapele, ima energetsko moč ter zdravilne učinke pri odpravljanju težav vida, sluha, prebavil, živčevja in kože. Sprehod po energetskih točkah. Po želji ogled TROPSKEGA VRTA, 1500 m2 džungle z več kot 900 primerkov rastlin tropske divjine, (številne vrste orhidej, banana, avocado, vanilija, papaja, mango, ananas, ilang, taro, ingver, karambola,flamingovci, vzpenjalke..…

Povratek domov v večernih urah.

CENA NA OSEBO: 65 € (najmanj 31-40 oseb)
CENA NA OSEBO: 49 € (najmanj 41-48 oseb)

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom s cestninami in parkirninami, bograč s pereci in gibanico, ogled termalnega zdravilišča, spremstvo vodnika z veljavno licenco in organizacijo izleta, DDV.

DOPLAČILA NA OSEBO PO ŽELJI:  vstopnina stolp Vinarium (7 €), vstopnina Expano (12 €), vstopnina Tropski vrt (7 €-2,5 dobroimetja pri nakupu), zavarovanje rizika odpovedi: 4 €.

MANA d.o.o.,KANDIJSKA CESTA 36.8000 NOVO MESTO, 07 39 35 770,040 729 862, info@mana.si

GOR